Galerie Mutimedia

Conferința de deschidere seminarii organizate de S.A.R. si A.N.I.

Luni, 17 ianuarie 2011, la Hotelul „Confort” din București, a avut loc Conferința de deschidere a seminariilor destinate instruirii reprezentanților administrației publice locale, în cadrul Proiectului „Creșterea responsabilităţii în administraţia publică”, finanţat de E.E.A. Grants și de MATRA, implementat de către Societatea Academică din România (S.A.R.) în parteneriat cu Agenția Națională de Integritate (A.N.I.).

Conferința a fost deschisă de către domnul Sorin IONIȚĂ, Director de cercetare în cadrul S.A.R și de domnul Alexandru Cătălin MACOVEI, Președintele Agenției Naționale de Integritate. În cadrul dezbaterii, au mai luat cuvântul domnul Ștefan DEACONU, Consilier prezidențial, domnul Iwan RUTJENS, reprezentantul Ambasadei Olandei la București, doamna Cynthia CURT, Președintele Consiliului Național de Integritate, doamna Laura Ștefan, expert pe probleme anticorupție din cadrul S.A.R. și domnul Horia GEORGESCU, Secretarul General al Agenției Naționale de Integritate.

La dezbatere au mai participat reprezentanți ai corpului diplomatic, ai administrației publice locale și centrale și jurnaliști.

 

PORTAL DECLARATII DE
AVERE SI INTERESE

 

7.644.487

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE ACUM PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 08.03.2018