Averi nejustificate în cuantum total de 1,3 milioane Lei

28 iulie 2022, 09:00
Agenția Națională de Integritate a constatat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate în cazul a 4 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, după cum urmează:
 
 
 
DECEAN CIPRIAN,
 
Funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române - Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia
AVERE NEJUSTIFICATĂ
 
Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 111.593 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către DECEAN CIPRIAN, în perioada exercitării funcției publice.
 
Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Alba Iulia, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către  DECEAN CIPRIAN, în perioada exercitării funcției publice.
 
 
BUTUR GHEORGHE,
 
Funcționar public cu statut special – agent de poliție în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj – Poliția Mun. Gherla
AVERE NEJUSTIFICATĂ
 
Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 454.614Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către BUTUR GHEORGHE, în perioada exercitării funcției publice.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către  BUTUR GHEORGHE, în perioada exercitării funcției publice.
 
DANCU CONSTANTIN,