COMUNICAT - Incompatibilitate – 5 funcționari publici

8 noiembrie 2018, 10:00
 
 
 
Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a cinci funcționari publici, după cum urmează:
 
 
1. ONESCU MARILENA, Funcționar public în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București - Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ilfov
 
INCOMPATIBILITATE
În perioada 24 iulie 2013 – 23 ianuarie 2014 a deținut simultan funcția publică de consilier superior la Biroul Tarif Vamal - Direcția Autorizări și Tarif Vamal din cadrul Autorității Naționale a Vămilor și funcția de referent de specialitate în cadrul Societății Comerciale pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport „SMART” S.A.
 
Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (2), lit c) din Legea nr. 161/2003.
 
2. MĂNTOIU ANABELL OLIMPIA,
 
actual Șef Serviciu în cadrul Ministerului Mediului și fost Funcționar public în cadrul Primăriei Municipiului Ploiești,                             Județul Prahova
 
INCOMPATIBILITATE
În perioada 31 mai 2017 – 02 aprilie 2018 a deținut simultan calitatea de funcționar public în cadrul Primăriei Municipiului Ploiești și pe cea de membru în consiliul de administrație în cadrul S.C. Servicii de Gospodărie Urbană Ploiești S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art. 94, alin. 2, lit. c) din Legea nr. 161/2003.
 
3. SOFIAN DORINA,
 
Funcționar public în cadrul Primăriei comunei Cristești, Județul Iași