COMUNICAT - Avere nejustificată – CREMENE CĂLIN-VASILE, agent șef adjunct în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației

11 iunie 2018, 09:00
 
Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 102.024,6 lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada exercitării funcției publice de către CREMENE CĂLIN-VASILE,agent șef adjunct în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației - Sectorul Poliției de Frontieră Halmeu.
 
 
Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Oradea, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către CREMENE CĂLIN-VASILE.
 
 
Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. CREMENE CĂLIN-VASILE a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.
 
 
Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.
 
   
AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE

Related news: Back

7.693.571

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE ACUM PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 21.01.2019