Cooperare internațională

06 – 07 iunie 2017 - Participarea la Conferința cu tema „Assessing the Implementation and Effectiveness of Systems for Disclosing Interests and Assets by Public Officials”, Tbilisi, Georgia

28 decembrie 2017, 09:05
La invitația Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD), un expert din cadrul A.N.I. a participat, în calitate de speaker, la Conferința cu tema „Assessing the Implementation and Effectiveness of Systems for Disclosing Interests and Assets by Public Officials”.
Cu acest prilej, reprezentantul Agenției a susținut o prezentare cu titlul „Construcția sistemului de integritate instituțional: declararea bunurilor și a politicilor pentru gestionarea conflictelor de interese, a incompatibilităților și a averilor nejustificate”, în  cadrul Sesiunii cu tema „Assessing the Implementation and Effectiveness of Interests and Asset Disclosure Systems Pursuing Dual Goals”.
Conferința a oferit un forum de dezbateri pentru principalii stakeholderi la nivel internațional responsabili cu managementul, implementarea, aplicarea legislației  și evaluarea declarațiilor de avere și de interese, reprezentând un bun pilej pentru facilitarea schimbului de bune practici între statele participante.


Back

11 984 354

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 15.04.2024