Cooperare internațională

06 – 11 mai 2017 - Participarea la Seminarul cu tema „International Experiences in Data Analytics and Fianancial Disclosure Administration to Promote Public Sector Integrity”, Mexico City, Mexic

28 decembrie 2017, 08:45
La începutul lunii mai, la invitația Băncii Mondiale, conducerea Agenției a participat la Seminarul cu tema „International Experiences in Data Analytics and Fianancial Disclosure Administration to Promote Public Sector Integrity”.
Cu acest prilej, Preşedintele Agenției a susținut o prezentare în cadrul sesiunii cu tema „Financial Disclosure Systems: Data-Driven Managament and the Use of Risk-Based Approaches for Prevention and Detection”, unde a vorbit despre dezvoltarea sistemului de integritate instituțional, iar Secretarul General al A.N.I. a susținut o prezentare pe tema prevenirii corupției prin utilizarea instrumentelor electronice, în cadrul sesiunii „International Developments in Data Analytics in Support of Public Integrity”.
Seminarul a reunit aproximativ 80 de reprezentanți internaționali responsabili cu reforma anticorupție în următoarele domenii: etică, conflict de interese, declararea bunurilor, achiziții publice sau control intern, oferind un forum de dezbateri privind practicile internaționale și tendințele emergente referitoare la declararea bunurilor, cu accent pe abordările bazate pe date și pe utilizarea analizelor de date. Astfel, evenimentul a fost organizat în contextul unui amplu proces de reformă a sistemului anticorupție ce se derulează în prezent, în Mexic.


Back

11 984 354

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 15.04.2024