Cooperare internațională

24 – 29 aprilie 2017 - Participarea la evenimentul cu tema „World Bank Workshop on Effective Asset Declaration”, Ulan Bator , Mongolia

28 decembrie 2017, 08:40
În luna aprilie, la invitația Băncii Mondiale, un inspector de integritate a participat la evenimentul cu tema „World Bank Workshop on Effective Asset Declaration”, în calitate de speaker, organizat la Ulan Bator, Mongolia. În cadrul dezbaterii, expertul Agenției a prezentat activitatea A.N.I. în raport cu prerogativele atribuite Autorității Independente Împotriva Corupției din Mongolia.
 Totodată, reprezentantul A.N.I. a prezentat activitatea Agenției în materia evaluărilor unor diferențe semnificative, conflicte de interese și incompatibilități, prin prezentarea unor studii de caz identificate de către A.N.I., precum și modalitățile de sancționare a persoanelor sau entităților care au încălcat legislația din România în materia integrității.
 De asemenea, în cadrul întâlnirii au fost prezentate declarațiile de avere și de interese în format hârtie / electronic, precum și mecanismul de prevenire a conflictelor de interese în procedura de atribuire a contractelor de achiziție publică (PREVENT).


Back

11 966 706

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 13.03.2024