Cooperare internațională

17 sep. 2016 - Întâlnire de lucru în cadrul proiectului „Cons. sist. integ. de identif., prev. și comb. a conf. de interese în Republica Moldova prin coop. interinst. și part. cu actorii cu competențe în domeniu din România”, Chişinău, Republica Moldova

29 decembrie 2016, 16:40

    Secretarul General al Agenției a participat, în calitate de expert, la întâlnirea de lucru organizată la Chișinău în cadrul proiectului „Consolidarea sistemului integrat de identificare, prevenire și combatere a conflictelor de interese în Republica Moldova prin cooperare interinstituțională și parteneriat cu actorii cu competențe în domeniu din Romania”, desfășurat de A.N.I. în parteneriat cu Institutul pentru Politici Publice, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe din România prin UNDP, care vizează mărirea capacității administrative a Agenției de a relaționa cu personalul din administrația locală pe problematica conflictului de interese.
    La acest eveniment au participat reprezentanți ai Autorității Naționale de Integritate, fosta Comisie Națională de Integritate, experți ai Centrului de Guvernare Electronică, precum și reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale.


Back

11 984 354

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 15.04.2024