COMUNICAT - Avere nejustificată – FENEȘAN MIHNEA ION, fost funcționar public (inspector vamal) în cadrul Direcției Regionale Accize și Operațiuni Vamale Timișoara, Județul Timiș

18 aprilie 2018, 09:30

 

 

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 188.920 lei (aproximativ 53.374 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către FENEȘAN MIHNEA ION, fost funcționar public (inspector vamal) în cadrul Direcției Regionale Accize și Operațiuni Vamale Timișoara, Județul Timiș, în perioada exercitării funcției publice.

 

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Timișoara, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către FENEȘAN MIHNEA ION.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. FENEȘAN MIHNEA ION nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

 

Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.

 

 

 

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE


Related news: Back

8.551.811

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE ACUM PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 11.11.2020