C O M U N I C A T privind semnarea protocolului de colaborare între A.N.I. și Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

29 iunie 2017, 15:45

        Președintele Agenției Naționale de Integritate, domnul Bogdan STAN și Rectorul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, comisar șef de poliție prof. univ. dr. Daniel – Costel TORJE au semnat astăzi, 29 iunie 2017, un protocol de colaborare între cele două instituții, ce are ca obiective principale promovarea conceptului de integritate în rândul cursanților din cadrul programelor de studii derulate la nivelul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, dar și creșterea nivelului de educare în domeniul integrității publice a personalului din cadrul Academiei prin organizarea unor conferințe, seminarii sau mese rotunde.

        Astfel, experţi din cadrul ANI vor împărtăşi din experienţa acumulată în ceea ce privește analizarea situațiilor referitoare la conflictele de interese și stările de incompatibilitate în rândul angajaților Ministerului Afacerilor Interne, pentru aprofundarea cunoştinţelor referitoare la cadrul de integritate.

        Evenimentul reprezintă o nouă etapă inițiată de ANI în cadrul unui amplu proces care vizează creșterea nivelului de educare, prevenție și conștientizare în rândul angajaților din administrația publică. Acest demers vine în continuarea celor două protocoale de colaborare semnate de Agenție cu Institutul Național al Magistraturii și Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.

 

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE


Related news: Back

11 966 706

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 13.03.2024