Comunicat privind vizita de studiu a oficialilor anticorupție din Mexic

20 iunie 2017, 16:55

    Președintele Agenției Naționale de Integritate, domnul Bogdan STAN, a primit luni, 19 iunie, vizita reprezentanților mai multor instituții cu rol în prevenirea și combaterea corupției din Mexic. Vizita în România are loc în contextul unui amplu proces de reformă a sistemului anticorupție ce se derulează în prezent, în această țară.

    În perioada 19 – 22 iunie, inspectorii de integritate susțin o serie de sesiuni de instruire pe teme de interes comun, cum ar fi sistemul declarațiilor de avere și de interese, creșterea capacității instituționale, precum și modalități de identificare, prevenire și sancționare a conflictelor de interese și a cazurilor de incompatibilitate.

    De asemenea, în această perioadă, experții mexicani vor avea întâlniri și cu reprezentanți ai altor instituții cu rol în prevenirea și combaterea corupției la nivel național, ocazie cu care se vor familiariza cu provocările și rezultatele activității de combatere a corupției din România. Vizita acestora se desfășoară în parteneriat cu Biroul Băncii Mondiale din Mexic.

 

 


 

 

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE


Related news: Back

11 966 706

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 13.03.2024