Comunicat al Consiliului Național de Integritate

21 martie 2012, 17:16

Astăzi, 21 martie 2012, domnii Horia GEORGESCU și Bogdan STAN au susținut, în fața Plenului Consiliului Național de Integritate, proba interviului din cadrul Concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate.

Ulterior, în conformitate cu Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, Consiliul Național de Integritate a constatat finalizarea procedurii de organizare şi desfăşurare a concursului şi a validat rezultatele finale ale concursului.

Astfel, rezultatele obținute de către cei doi candidați se prezintă astfel:

 

PENTRU OCUPAREA FUNCȚIEI DE PREȘEDINTE

HORIA GEORGESCU

Punctaj obținut la proba scrisă

79,93

Punctaj obținut la proba de interviu

98,68

Punctaj final obținut în cadrul concursului/ examenului pentru ocuparea funcției de Președinte al A.N.I.

89,30

 

 

PENTRU OCUPAREA FUNCȚIEI DE VICEPREȘEDINTE

BOGDAN STAN

Punctaj obținut la proba scrisă

81,20

Punctaj obținut la proba de interviu

88,50

Punctaj final obținut în cadrul concursului/ examenului pentru ocuparea funcției de Vicepreședinte al A.N.I.

84,85


Astfel, domnul Horia GEORGESCU a fost admis pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate, întrucât a întrunit punctajul necesar promovării probei interviului.

De asemenea, pentru ocuparea funcției de vicepreședinte al Agenției Naționale de Integritate, a fost admis domnul Bogdan STAN, întrucât a întrunit punctajul necesar promovării probei interviului.

Conform Regulamentului de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, Consiliul a comunicat Senatului României validarea concursului şi a transmis propunerea de numire a domnilor Horia GEORGESCU și Bogdan STAN în funcțiile de președinte, respectiv vicepreședinte ai Agenției Naționale de Integritate.

De asemenea, în baza dispozițiilor art. 23 din Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, „numirea în funcţie a candidaţilor admişi se face de către Senat, în termen de 15 zile de la validarea rezultatelor concursului, potrivit regulamentului”.

Potrivit prevederilor art. 19, alin. (1) din Legea 144/2007, republicată, cu modificările și completările ulterioare, președintele și vicepreședintele Agenției Naționale de Integritate sunt numiți în funcție pe o perioadă de 4 ani.

Precizăm faptul că mandatul actualului Președinte al Agenției Naționale de Integritate expiră marți, 17 aprilie 2012.

CONSILIUL NAŢIONAL DE INTEGRITATE, 21 martie 2012


Related news: Back

11 966 706

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 13.03.2024