Comunicat al Consiliului Național de Integritate

15 martie 2012, 15:33

Reunit în ședință publică în data de 15 martie 2012, Consiliul Național de Integritate a luat act de rezultatele contestațiilor la proba scrisă a concursului/ examenului pentru ocuparea funcțiilor de președinte și vicepreședinte ai Agenției Naționale de Integritate.

Astfel, urmare a soluționării contestațiilor, s-au obținut următoarele rezultate:

PROBA SCRISĂ PENTRU OCUPAREA FUNCȚIEI DE PREȘEDINTE

Nr. crt.

Numele și prenumele

REZULTAT CONTESTAȚIE

1.

GÂRLEȘTEANU IONEL ION

RESPINSĂ


PROBA SCRISĂ PENTRU OCUPAREA FUNCȚIEI DE VICEPREȘEDINTE

Nr. crt.

Numele și prenumele

REZULTAT CONTESTAȚIE

1.

LOVÁSZ ANDRÁS MIKLÓS

ADMISĂ

Rezultat obținut la proba scrisă susținută în data de 05.03.2012

Rezultat obținut în urma soluționării contestației depuse

40,20

54,40

 


Conform art. 16, alin. 9 din Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, „pentru a fi declaraţi admişi la proba scrisă candidaţii trebuie să obţină un punctaj minim de 70 de puncte la fiecare subiect. Punctajul acordat pentru fiecare subiect se stabileşte pe baza mediei aritmetice a punctajelor acordate de fiecare membru al comisiei pentru corectarea lucrărilor pentru subiectul respectiv”.

Prin urmare, niciunul din cei doi candidați care au formulat contestație în urma susținerii probei scrise nu a întrunit punctajul necesar pentru a fi declarați admiși în vederea susținerii interviului în fața Consiliului Național de Integritate, în conformitate cu art. 21, alin. (1) din Regulamentul de desfășurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcțiilor de președinte și vicepreședinte ai Agenției Naționale de Integritate.

CONSILIUL NAŢIONAL DE INTEGRITATE, 15 martie 2012


Related news: Back

11 966 706

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 13.03.2024