Comunicat al Consiliului Național de Integritate

21 februarie 2012, 11:58

Luni, 20 februarie 2012, a expirat termenul de depunere a dosarelor de candidatură pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte ai Agenției Naționale de Integritate.

Astfel, pentru funcția de președinte s-au înscris doi candidați - Ionel-Ion GÂRLEȘTEANU și Horia GEORGESCU, iar, pentru cea de vicepreședinte, trei candidați -  Bogdan STAN, Marius BĂLAN și Lovász András MIKLÓS.

La expirarea termenului de depunere a dosarelor de candidatură, Comisia de organizare a concursului, elaborare a bibliografiei, a tematicii de concurs și a subiectelor din cadrul C.N.I. a prezentat membrilor Consiliului lista celor înscriși, urmând ca aceștia să analizeze listele de candidați și să completeze o declarație pe propria răspundere că nu se află într-o situație de conflict de interese, prevăzută de art. 4, alin. 2 din Regulamentul de desfășurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcțiilor de președinte și vicepreședinte ai Agenției Naționale de Integritate. Potrivit dispozițiilor art. 12, alin. (8) și (9) din Regulament, candidaturile vor fi analizate în cadrul ședinței Consiliului Național de Integritate din data de 1 martie 2012.

Concursul sau examenul pentru ocuparea funcţiilor de președinte și vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate constă într-o probă scrisă şi în susţinerea unui interviu. Proba scrisă se susţine în ziua de luni, 5 martie 2012, ora 10.00, iar interviul va avea loc în ziua de miercuri, 21 martie 2012, ora 10.00. Ambele probe vor avea loc la sediul Agenției Naţionale de Integritate.

Regulamentul de desfășurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcțiilor de președinte și vicepreședinte ai Agenției Naționale de Integritate, precum și informațiile referitoare la tematică, bibliografie și propunerile de subiecte pentru proba scrisă, se regăsesc pe pagina de Internet a Agenției, la adresa http://www.integritate.eu/home/cariere/presedinte-si-vicepresedinte.aspx.

Consiliul Naţional de Integritate, 21 februarie 2012


Related news: Back

11 966 706

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 13.03.2024