Comunicat privind constatarea stării de incompatibilitate

7 mai 2009, 14:48

Agenţia Naţională de Integritate a fost sesizată, în conformitate cu prevederile Legii nr. 144/2007, cu modificările şi completările ulterioare, cu privire la posibila stare de incompatibilitate în care s-ar afla domnul ALEXANDRU GHEORGHE, care deţine atât calitatea de funcţionar public în cadrul Consiliului Judeţean Mehedinţi, cât şi pe cea de expert tehnic judiciar – specialitatea agricultură – în cadrul Biroului de Experţi Tehnici de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Potrivit prevederilor Legii nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, funcţionarul public nu poate deţine o altă funcţie şi nu poate desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate, în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice.

Având în vedere verificările efectuate de către Agenţia Naţională de Integritate, s-a constatat faptul că domnul Alexandru Gheorghe se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 01.06.2006, întrucât deţine simultan atât funcţia de Consilier, clasa I, grad superior, în cadrul Consiliului Judeţean Mehedinţi, cât şi calitatea de expert tehnic judiciar – specialitatea agricultură – în cadrul Biroului de Experţi Tehnici de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI PROTOCOL, 7 mai 2009


Related news: Back

11 966 706

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 13.03.2024