Comunicat privind vizita unei delegaţii oficiale din Republica Moldova la sediul A.N.I.

21 noiembrie 2008, 15:29

Astăzi, 21 noiembrie 2008, Agenţia Naţională de Integritate a primit vizita unei delegaţii oficiale din Republica Moldova, formată din Şeful Secţiei de Expertiză Anticorupţie din cadrul Departamentului Prognoză, Analiză şi Programe Anticorupţie, domnul Valentin CRISTEA, din Şeful Secţiei nr. 1 a Direcţiei Generale Anticorupţie, domnul Mihai ŞIŞCANU şi Inspectorul superior din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei –, domnul Sergiu Vasile DOINA.

Membrii delegaţiei s-au întâlnit cu Preşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate, domnul Alexandru Cătălin MACOVEI, cu Secretarul General al Agenţiei, domnul Horia GEORGESCU, precum şi cu reprezentanţi ai Inspecţiei de Integritate. Discuţiile s-au purtat pe marginea identificării posibilităţilor de preluare de către Republica Moldova a modelului Agenţiei Naţionale de Integritate în vederea implementării acestuia la nivelul instituţiilor pe care membrii delegaţiei le-au reprezentat.

Vizita de lucru a avut ca obiective stabilirea oportunităţilor de colaborare şi familiarizarea cu procedurile de lucru a inspectorilor de integritate.

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI PROTOCOL, 21 noiembrie 2008



Vizită Delegaţie oficială Republica Moldova Vizită Delegaţie oficială Republica Moldova
Vizită Delegaţie oficială Republica Moldova Vizită Delegaţie oficială Republica Moldova
Vizită Delegaţie oficială Republica Moldova 



Related news: Back

11 966 706

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 13.03.2024