Invitaţie la deschiderea ofertelor primite în cadrul procedurii de licitaţie internaţională

29 octombrie 2008, 14:59

Pentru corecta şi completa informare a opiniei publice, precum şi pentru asigurarea transparenţei procesului de achiziţie publică desfăşurat de Agenţia Naţională de Integritate, vă adresăm invitaţia de a participa, vineri, 31 octombrie 2008, ora 13.00, la sediul nostru din B-dul Lascăr Catargiu nr. 15, la deschiderea ofertelor primite în cadrul licitaţiei internaţionale, organizată în vederea achiziţionării serviciilor de arhivare electronică a documentelor ANI, soluţie de gestiune şi valorificare arhivă electronică şi a serviciilor de infrastructură asociate.

Aflată în desfăşurare, procedura de licitaţie internaţională deschisă se desfăşoară conform prevederilor  O.U.G. nr. 34/2006, privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii şi a fost publicată atât în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (S.E.A.P.) sub nr. 63883 din 17.09.2008, cât şi în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. De asemenea, toate documentele aferente procedurii de licitaţie internaţională deschisă se regăsesc pe pagina de Internet a Agenţiei Naţionale de Integritate (www.integritate.eu).

Raportul Comisiei Europene privind progresul României în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare, din luna iulie 2008, precizează faptul că, în timp ce evoluţia Agenţiei Naţionale de Integritate este bună, lipsa unui sistem de procesare a datelor pentru a scana şi a analiza în mod cuprinzător datele declaraţiilor de avere şi de interese deţinute de Agenţie, motivată, la momentul întocmirii raportului, de lipsa resurselor bugetare, constituie o piedică în calea evoluţiei instituţiei.

Astfel, la data de 8 septembrie 2008, Agenţia Naţională de Integritate a iniţiat procedura de achiziţie publică a serviciilor de arhivare electronică a documentelor ANI.

AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE, 29 octombrie 2008


Related news: Back

11 966 706

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 13.03.2024