COMUNICAT - Avere nejustificată – DRUMARIU CORNEL, fost Funcționar public cu statut special în cadrul Poliției Sector 3, București

5 februarie 2020, 09:00
 
Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 233.343,74 lei (aprox. 58.258 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către DRUMARIU CORNEL, fost funcționar public cu statut special în cadrul Poliției Sector 3 și actual funcționar public cu statut special în cadrul Poliției Sector 4, în perioada 2007 – 2013.
 
Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către DRUMARIU CORNEL.
 
Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative.DRUMARIU CORNEL a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.
 
Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.
 
 
 
           
AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE

Related news: Back

9.847.977

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE ACUM PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 16.08.2021