COMUNICAT - Incompatibilitate – 3 funcționari publici și o persoană cu funcție de conducere din sistemul medical

3 iulie 2019, 09:00
 
Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a trei funcționari publici și a unei persoane cu funcție de conducere din sistemul medical, după cum urmează:
 
 
1. MIRICĂ ALEXANDRA, 
Funcționar public de conducere în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu,  
Județul Giurgiu
INCOMPATIBILITATE
În perioada 2007 – 2018 a deținut și exercitat funcția publică de conducere de șef administrație adjunct în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu și calitatea de expert tehnic judiciar în cadrul Tribunalului Giurgiu, încălcând astfel dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.
 
2. DAN VOICHIȚA, 
Funcționar public în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Maramureș, Județul Maramureș
INCOMPATIBILITATE
Începând cu data de 30 iunie 2011 deține și exercită simultan funcția publică de consilier și calitatea de titular întreprindere individuală, activitate care se află în legătură directă cu atribuțiile funcţiei publice deținute, conform fișei postului și în baza căreia persoana evaluată a obținut în perioada 2012 – 2017, un sprijin financiar prin intermediul A.P.I.A în valoare totală de 187.486,53 lei.
 
Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.
 
3. ALUPOAIE MIHAELA,  
Funcționar public în cadrul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București
INCOMPATIBILITATE
În perioada 05 ianuarie – 30 iunie 2017, respectiv începând cu 01 august 2017, a exercitat/exercită simultan funcția publică de consilier superior în cadrul Compartimentului Sport al Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București și funcția de antrenor în cadrul Clubului Sportiv Municipal București.
 
Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. a) din L