Vizita Directorului Adjunct al OIAIG din cadrul USOGE la sediul ANI

10 iunie 2008, 13:56

Doamna Jane Ley, Director Adjunct al Oficiului Internaţional de Asistenţă şi Iniţiativă Guvernamentală din cadrul  Departamentului Guvernamental de Etică al Statelor Unite (USOGE) a efectuat o vizită de lucru la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate.

În cursul acestei misiuni, oficialul Guvernului SUA a susţinut o sesiune de dezbateri la care au participat domnul Alexandru Cătălin MACOVEI, Preşedintele Agenţiei, managementul ANI, precum şi inspectorii de integritate.

Discuţiile s-au axat pe identificarea posibilelor provocări pe care le-ar putea întâmpina Agenţia, modul în care aceasta se încadrează în sistemul instituţional, analizarea rolului schimbului de informaţii inter-instituţionale precum şi importanţa bazelor de date. Doamna Ley a făcut o scurtă prezentare asupra problemelor cu care s-au confruntat instituţiile similare precum şi a tehnicilor de investigare ale OGE.

Vizita oficialului se încadrează în programul de asistenţă acordat României de către Guvernul Statelor Unite în sensul dezvoltării unui sistem credibil şi eficient de luptă împotriva corupţiei şi întăririi capacităţii administrative şi operaţionale a Agenţiei Naţionale de Integritate.


DIRECŢIA COMUNICARE ŞI PROTOCOL


Related news: Back

11 984 354

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 15.04.2024