Comunicat - Lansare sectiune site - Sistemul PREVENT

27 iunie 2017, 12:35

Având în vedere intrarea în vigoare a Legii nr. 184/2016 privind instituirea unui mecanism de prevenire a conflictului de interese în procedura de atribuire a contractelor de achiziţie publică, Agenția Națională de Integritate a lansat pe pagina de Internet o secțiune distinctă, destinată informării persoanelor cu atribuții în implementarea acestui act normativ.

prevent pic.jpg

Disponibilă pe pagina de Internet a Agenției la adresa https://www.integritate.eu/prevent.aspx, secțiunea grupează mai multe categorii de informații utile:

prevent pic 2.jpg

Ghidul de completare a formularului de integritate” și subsecțiunea Întrebări frecvente

Persoanele care au obligația completării formularului de integritate au la dispoziție atât Legea nr. 184/2016, cât și un set de informații utile cu privire la completarea formularului de integritate. De asemenea, persoanele interesate au la dispoziție o listă a celor mai frecvente solicitări de informații privind mecanismul de prevenire a conflictului de interese în procedura de atribuire a contractelor de achiziție publică și răspunsurile aferente.

Date de contact

Persoanele interesate pot solicita inspectorilor de integritate asistență de specialitate la numărul de telefon 0372.069.869 interior 111 / 150, sau la adresa de e-mail: preventie@integritate.eu.

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE


Related news: Back

11 966 706

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 13.03.2024