Comunicat - incompatibilitate și conflict de interese administrativ și penal - 5 foști și actuali aleși locali

12 iulie 2016, 09:00
Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate precum și existența conflictului de interese de natură administrativă și penală în cazul a cinci foști și actuali aleși locali (viceprimar și consilieri locali), după cum urmează:
 
       1. MICU LUCIAN OVIDIU, viceprimar al Municipiului Roman, județul Neamț
 
 
 
INCOMPATIBILITATE

Se află în stare de incompatibilitate începând cu 30 august 2012, întrucât deținesimultan funcția de viceprimar și funcția remunerată de membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență Roman, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) și k) din Legea nr. 161/2003.


 
 2. JUNC MIRCEA VALENTIN, fost consilier local în cadrul Consiliului Local al orașului Ștei, județul Bihor
 
 
 INCOMPATIBILITATE

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 21 iunie 2012 – 7 februarie 2013, întrucât a deținut simultan funcțiile de consilier local și de membru al Consiliului de Adminsitrație al S.C. Solceta S.A. (societate în cadrul căreia Orașul Ștei are calitatea de asociat cu o cota de participare la pierderi și beneficii de 98,07%), încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.


 
    3. FEIER DUMITRU, consilier local al comunei Ceuașu de Cîmpie, județul Mureș și fost viceprimar al comunei Ceuașu de Cîmpie, județul Mureș in perioada
 
 
 
2008 - 2016
 
 
 
CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV ȘI PENAL

 
În perioada exercitării f