Comunicat - avere nejustificatã - PĂTRAȘCU ADRIAN-SORIN, adjunct șef Grup Nave Constanța în cadrul I.G.P.F.

18 februarie 2016, 14:00

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 244.372,94 Lei (aprox. 58.341 Euro), între averea dobânditã si veniturile realizate împreună cu soția sa, în perioada 2009 – 2011, de cãtre PĂTRAȘCU ADRIAN-SORIN, adjunct șef Grup Nave Constanța în cadrul Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (I.G.P.F.).

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate, în perioada 2009 - 2011, de cãtre ADRIAN-SORIN împreună cu soția sa.

Persoana evaluatã a fost informatã despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. PĂTRAȘCU ADRIAN-SORIN a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

 

Agenția Naționalã de Integritate își exercitã atribuțiile cu respectarea principiilor legalitãții, confidențialitãții, imparțialitãții, independenței operaționale, celeritãții, bunei administrãri, precum și al dreptului la apãrare.


AGENȚIA NAȚIONALÃ DE INTEGRITATE, 18 februarie 2016

Related news: Back

7.644.487

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE ACUM PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 08.03.2018