Comunicat privind constatarea stării de incompatibilitate

11 iunie 2009, 12:12

Agenţia Naţională de Integritate a constatat faptul că domnul DANIEL ION POPESCU, Director general al Administraţiei Pieţelor Sector 2 Bucureşti, s-a aflat în stare de incompatibilitate întrucât a îndeplinit simultan atât funcţia de Consilier local, în mandatul 2004-2008, cât şi funcţia de Director general al Administraţiei Pieţelor Sector 2 Bucureşti.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 144/2007, cu modificările şi completările ulterioare, Agenţia s-a sesizat din oficiu cu privire la posibila încălcare de către domnul Daniel Ion POPESCU a dispoziţiilor legale privind conflictul de interese în cazul aprobării contractului de parteneriat public-privat pentru concesiunea de lucrări având ca obiect “Dezvoltarea infrastructurii de afaceri – Zona Piaţa OBOR”, încheiat între Consiliul Local Sector 2 şi consorţiul privat, format din S.C. BĂNEASA INVESTMENTS S.A., S.C. PRACTIC S.A., S.C. COMNORD S.A. şi S.C. PROCEMA S.A.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că domnul Daniel Ion POPESCU s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a îndeplinit simultan atât funcţia de Consilier local, în mandatul 2004-2008, cât şi funcţia de Director general al Administraţiei Pieţelor Sector 2 Bucureşti, motiv pentru care a fost sesizată Comisia de Disciplină din cadrul Consiliului Local Sector 2 Bucureşti pentru luarea măsurilor ce se impun.

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI PROTOCOL, 11 iunie 2009


Related news: Back

11 966 706

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 13.03.2024