Comunicat privind întrevederea dintre Ambasadorul Statelor Unite la București, E.S., dl. Hans KLEMM și Vicepreședintele A.N.I., dl. Bogdan STAN

30 octombrie 2015, 15:25


         Vicepreședintele Agenției Naționale de Integritate, domnul Bogdan STAN, a primit astăzi, la sediul A.N.I., vizita Ambasadorului Statelor Unite ale Americii la București, Excelența Sa, domnul Hans KLEMM.

 

Șeful Agenției Naționale de Integritate a evidențiat principalele repere ale activității desfășurate în contextul gestionării sistemului declarațiilor de avere și de interese, precum și în privința eforturilor de prevenire și de sancționare a incidentelor de integritate. Discuțiile au vizat și planurile de viitor ale instituției în ceea ce privește operaționalizarea deplină a mecanismului de prevenire a conflictelor de interese în derularea procedurilor de achiziții publice, precum și cele legate de dinamizarea activității de conștientizare pe componenta de integritate publică.

 

            În cadrul întrevederii, domnul Hans KLEMM a reafirmat sprijinul Statelor Unite ale Americii în ceea ce privește rolul  Agenției Naționale de Integritate în cadrul eforturilor de combatere a corupției, de întărire a statului de drept și de promovare a integrității în viața publică, precum și pentru preluarea bunelor practici implementate de administrația americană în materia educației de integritate.

 

            La finalul întâlnirii, domnul Bogdan STAN a dat asigurări că Agenția Națională de Integritate va continua procesul de îndeplinire a angajamentelor asumate în ceea ce privește exercitarea funcțiilor și demnităților publice într-un climat de integritate.

 

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE, 30 octombrie 2015

Related news: Back

11 966 706

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 13.03.2024