Comunicat privind semnarea Protocolului de colaborare între Agenţia Naţională de Integritate şi Comisia Națională de Integritate a Republicii Moldova

15 septembrie 2015, 12:35
Domnul Bogdan STAN, Vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate, şi domnul Anatolie DONCIU, Președintele Comisiei Naționale de Integritate a Republicii Moldova, au semnat astăzi, 15 septembrie 2015, la sediul A.N.I., un Protocol de colaborare între cele două instituţii.

Cooperarea dintre A.N.I. și C.N.I. se va derula pe bază de parteneriat activ pentru corelarea eforturilor de îmbunătăţire a activităţii de luptă împotriva corupţiei prin mijloace administrative.

Obiectivele acestui protocol constau în continuarea schimbului de bune practici în materia asigurării celor mai bune standarde de integritate, eficientizarea metodelor de prevenire a conflictelor de interese și a stărilor de incompatibilitate și pregătirea profesională a corpului de experți din cele două instituții.

Parteneriatul dintre Agenția Națională de Integritate și Comisia Națională de Integritate se va desfăşura pe următoarele paliere:
- organizarea schimburilor periodice de experiență la nivelul personalului propriu;
- acordarea de asistenţă reciprocă;
- înfiinţarea de grupuri de lucru la nivel de experţi, pe diferite domenii care intră în atribuţiile celor două instituţii;
- organizarea de seminarii, conferințe și sesiuni științifice pe domenii de interes comun.

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE, 15 septembrie 2015

Related news: Back

11 966 706

DE DECLARATII DE AVERE SI INTERESE POT FI CONSULTATE PRIN PORTALUL A.N.I.

ultima actualizare 13.03.2024